Praktijk 2023-07-06T12:22:31+00:00

Onze visie: Bij ons staat u als patiënt centraal

We besteden aandacht aan uw problemen of vragen, en helpen u zo snel mogelijk en op een zeer kwalitatieve manier verder.

Wij geloven sterk dat u heden ten dage geen tanden meer hoeft te verliezen. Daarom leggen we de nadruk op het preventieve behoud van de tanden en het functioneel en esthetisch herstel.

In onze praktijk stellen we alles in het werk om de verwachtingen van patiënten te erkennen en ze nadien in te lossen. We verwachten van onze patiënten dan ook medewerking om het beoogde doel te bereiken.

Team

Carol Billiet
Carol Billiet
Ik studeerde in 2009 af als algemeen tandarts aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Aan het einde van mijn tandheelkundige opleiding kreeg ik de Prijs voor Kwaliteitsendodontie in de Mondzorg, voor het beste klinische werk door een student tandheelkunde.

Mijn stage doorliep ik deeltijds in een groepspraktijk in Schaffen en deeltijds op de dienst restauratieve tandheelkunde van het UZ Sint-Rafael te Leuven. Daar volgde ik nog een 3 jarige master-na-master opleiding in Restauratieve Tandheelkunde die ik in 2012 succesvol beëindigde.

In aanloop naar het verwezelijken van mijn grote droom – een eigen praktijk – heb ik in verschillende groepspraktijken te Wilsele, Tervuren, Grimbergen en Tienen gewerkt.

In 2014 werd de praktijk in Aalst opgestart.

Charlien Verhulst
Charlien Verhulst
Charlien Verhulst is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent als algemeen tandarts. Sindsdien werkt zij bij ons als vaste collega.
Charlotte Holmens
Charlotte Holmens
Charlotte is in 2019 afgestudeerd aan de universiteit van Gent als algemeen tandarts. Tijdens haar stagejaar heeft ze zich op de dienst kindertandheelkunde van het UZ Gent gewerkt. Sinds 2020 is zij ook een deel van Team Exkies.